|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Skener za 35 mm foto film
Da li znate gdje bi se mogao naručiti ili kupiti skener za 35mm film. Tražim skener od minolte, umax ili nikona do 3k kuna. U zagrebu nisam nasao da li znate gdje bi vani to mogao pronaći u Italiji ili Sloveniji što bliže Rijeci.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je za negative, jel? Imam ja jedan UMAX-ov koji je predviđen za to, al još nisam isprobo kak radi jer "idiote" ne koristim već ohoho vremena.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
nemoj trazit skener za negative nego trazi obican skener s dodatkom za negative danas ima masu cijenom vec od 700kn
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
nasao sam ti mozda kandidata, da nebi bilo zabune, nikad s njim nisam radio pa nemam iskustva iz prve ruke. - BENQ ScanWit 2750i 35mm film skener 2700x2700dpi, 36 bit/48 bit imas ga u king-u , zamoli ih za probu( u ducanu) mozda ti bude ok ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
naravno da sam procitao tvoj post, ti preporucas covijeku igracku, a on trazi nesto sasvim drugo. nisam siguran dali je ova poluigracka na koju sam naletio dovoljno dobra, s obzirom sto covijek trazi, mislim citajuci njegov post... onako usput, jesi li ti procitao njegov post :confused:
![]() |
#7 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() P.S. odi u links ako možeš, imaju hp 3800, photo scanner koji ima mogućnost skeniranja negativa, pa pitaj da ti daju da probaš i vidi kako šljaka.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Taj skener nije za mene već za moju sestričnu i ona je isprobala skenere sa dodatnim dijelom za negative ali joj nisu dovoljno kvalitetni. Minolta, umax i nokon imaju poluprofesionalne modele ali ih se kod nas ne mogu kupiti jer ih nitko nema na lageru. Koristi stari canon jer joj je veći gušt slikati s njim nego sa jeftinim digitalcem, a nema para za kvalitetne digitalce od 6k, a na ovom može mijenjati objektive i već ima 3 objektiva. Reći ću joj za taj benq. Njen frend je već gledao po zagrebu i nije pronašao niti jedan poluprofesionalni već samo profesionalni od minolte za 10k.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|