|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() Zanima me nadogradnja dodatnog OS Win ME uz postojeći Win2000profesional kojeg trenutačno koristim. Koji je sistem instalacije Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hm...mislim da to nece ici jer NT jezgra ne dopusta instalaciju bilo kakvog OS preko njih (win98,ME,itd.). Mislim da ces morat formatirat hard, instalirat WinME, i onda napravit Clean Install Win2k. Nek me neko ispravi ak sam u krivu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Oslobodi si particiju D: za Win ME. znaš ona fora sa Partition managerom ako je nema i sl. Instaliraj Win ME sa startup diskete. Za install directory izaberi d:Windows. Nakon toga stavi u korijen diska c: file koji sam poslao. Kako ne mora proraditi jer nemam gdje probati, objasniti ću i drugi postupak. Umjesto da file guraš na disk, pokreni instalaciju Win 2000 i izaberi recovery conzole. Kada ti da da pišeš, napiši bootcfg /recovery (ovo nisam 100% siguran pa napiši prvo bootcfg, a on će ti dati mogućnosti). On će potražiti OS koje imaš u kompu i dati ti mogućnost da napišeš imena. Ako niti ovo ne uspiješ, reinstaliraj Win 2000, pa nek sve ide k vragu. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
To radi, samo moraš instalirati stvar na dvije particije, svaki OS na svoju particiju. Eventualno si u c:\boot.ini fajlu podesiš koji će ti se OS bootati po defaultu i to je to! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|