|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Albatron K8SLI 939
Kaj mislite o ovoj ploči? http://www.albatron.com.tw/english/i...asp?pro_id=190 Jel se isplati to uzeti? Jel ima ko kakvih iskustava s Albatronom? A, da, nije mi preveć bitan OC, nego stabilnost i SLI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Ploče su jeftine ali to i ne znači da su loše... Ja sam bratu kupil jednu (K8NF4X) i radi već par mjeseci 24/7 na 305x8 full stabilno. Jedina mana je kaj mema ne radi u 1T, ali to je problem od 4X modela. SLI je kolko sam ja čital najbolji i najstabilniji od cijele serije. Samo obavezno stavi najnoviji BIOS jer rješava mnoge probleme!!! Zadnje izmijenjeno od: psf[i]-[Tomek]. 01.02.2006. u 13:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pa ni je to bas mala stvar sto mema radi na 2t !!???
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nevjerovatan idiotizam nekog to radi tamo u Albatronu. Tako su i NF2 ploče od Albatrona u BIOSU nudile samo CAS 2,5 i 3. Inače stabilne i kvalitetne ploče. Neznam dali još uvijek daju 3 god garancije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
meni radi memorija na 1T bez problema...... na 2T mora samo kad su 4 stika unutra.... a to nije do ploče nego do memorijskog kontrolora u atlonima....... inače na k8nf4x htt ide bez problema na 340+..... s tim da do nekih 320 ide na defoltnoj voltaži....... jedina zamjerka je što u zadnjem biosu pokazuje samo unutrašnju temperaturu procesora..... koja je od 43-47 °C..... tu temperaturu prikazuje i everest..... ali sa pločom dolazi i dr. speed u kojem se vidi vanjska temperatura proca....... 25 - 39°C.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma joj, fala ljudi al morao sam odustati od te kombinacije jel se naši trgovci igraju igre " sad je vidiš, sad je ne vidiš" s 6800GS za 1550Kn, tak da će pasti AsrockDual939 i X800Xl, grafa za 1640Kn. Ipak ostajem vjeran ATI-ju. A SLI na žalost neće pasti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
ja ti bbaš i nebi preporučio tu asrokicu kad već kupuješ i novu grafu....... da imaš neku agp grafu onda možda........ mijenja sam da je bolje rješenje neka nforce4 matična...... pogotovo ako misliš štogod klokat....... iako asrokicu ovdje hvale...... jedino što ja pozitivno mogu reć za nju je podrška za agp što ti dođe ko neko prelazno rješenje...... ali ti ideš i na novu grafu tako da ti je taj agp nepotreban........ ako su ti pare ograničenje uzmi albatron k8nf4x...... 500+ kn i izvrsne performanse (puno bolje nego kod asrokice.........)....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma zel sam asrokicu, jer sam uzimo cijelu novu konfu, a nisam našao bolju ploču sa SATA2 podrškom i SATA2 HD. A ne mislim niš OC-ati, jer mi stvarno nije potrebno. Poslje eventualno ako bude sila. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|