|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
(riješeno) Win 10 problemi nakon nadogradnje - Samba uređaji se ne vide
Danas mi Windowsi javili da ima neka nadogradnja, kada ono očito neka veća nadogradnja koja je potrajala desetak ili više minuta. Do sada nisam vidio takav postupak nadogradnje, sa onim brojanjem postotka u velikom krugu u sredini ekrana. Uglavnom, nakon nadogradnje problemi, Samba uređaji se više ne vide u File Exploreru/ Networks. Govorim konkretno o Dreambox satelitskom prijemniku i Media Playeru MEDE8ER. Tražio po internetu, mijenjao neke postavke u registru, probao još nešto, ali ništa ne pomaže. Homegrupa je WORKGROUP , tu nema problema, ali više ne znam što probati. Windowsi 10 pro su sada verzija 1511 OS Build 10586.104 Nadam se da netko možda zna više o tome pa da me savjetuje što da još probam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
vidi da ti nadogradnja nije promijenila permissione u share opcijama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pod Advanced sharing settings sve namješteno isto kao i na drugom PC-u na kojem nije išla nadogradnja. Sve isto, ali stvar ne radi. Ne znam gdje bi eventualno bilo još postavki za sheranje koje bi trebao provjeriti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pronašao sam da je to poznati bug u toj verziji......ima puno za čitati i probati, ali eto možda nekome pomogne. Čini se da nije problem u samoj vezi prema Samba uređajima nego je problem u tome što ih File Explorer ne pokazuje. https://social.technet.microsoft.com...0-after-update Dodatak Meni je danas očito došao taj upgrade koji je nekima došao još prošle godine u 11. mjesecu . Da li netko možda zna kako natjerat Win 10 Pro na najnoviju stabilnu (ha ha ha ha) nadogradnju , a ne čekati dok mi sami windowsi ne izbace upozorenje ? Zadnje izmijenjeno od: dxer. 25.04.2016. u 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Stvar riješena ! Naime, prije nekoliko trenutaka sam opet išao provjeriti nadogradnje i napravio je nadogradnju na neki novi build i sada je opet sve u redu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|