|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
--OldCase-TO-NewCase--
Evo bas sam danas dobio neko kuciste od frenda,u njemu naravno bila jos konfa-zvijer koju sam odmah rastavio i spremio u kutiju (amd 486,neki ram par kb,hdd 128mb seagate (napravio sam ga kao mp3 player i nosim ga u dzepu ![]() Et toliko izlaganja konfe... Uglavnom dosao sam do zakljucka da tu jedino sto je za upotrijebiti je kuciste i napon (159w)-koji ce sluziti za dod ventove...inace kuciste je jako ali bas jako prostrano (zamislite grafcku velicine tipkovnice) onda mozete zamisliti sto stane u njega....uglavnom nije midi a nije niti big vec ono izmedu....ima jako dobre pregrade,stanu 5 ventiltora 120mm(sto ce i biti)-ne znam kako ali hoce...naravno mislim bubnuti 2napajanja,nekih 400W za plocu i ostale potrapstine za rad,i ovo 150w koje ce sluziti za ventilatore.... E sada jedini problem je tu ugradnja maticne,najvjerojatnije ce ici mATX jer mi najbolje i najlakse upasati ju...samo treba napraviti zadnje rupe da se to sve ljepo moze skopcati,jer ovo kuciste ima samo za slotove (pci,agp....) i rupu za tipkovnicu,ostalo je sve u zatvorenom limu,koji cu morati rezati i napraviti rupu za maticnu-izlaze (tipkovnica,mis,usb,lpt....) hm...biti ce teze nego sto sam mislio..... E sada zaboravih reci i da je plastika koja ide u kompletu na to kuciste(zatvaranje) isto cudna,i trebati ce je prepravljati a bome je i zadnja strana jako gadna....ne znam sto cu s njom, najvjerojatnije cu zadnju stranicu odsjeci tako da ostane samo gorna,i bočne i onda je samo metnuti na...kao i kod starijih kucista.... Trebalo bi to sve ljepo na kraju zgledati...al znam sebe...pa ce tu biti puno ![]() Budem slikao sutra-preksutra kako to sada sve izgleda kada je prazno...i onda budemako uspijem slikao svaki postupak sto napravim....i trazio savjete kako bolje i sto napraviti...da to stvarno bude cakup-pakum....ajd cujemo se... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MiningMod
|
Evo kako bi to trebalo izgledati... ![]() ![]() Eh sada ne znam kako da to sve obojam?? Mislio sam da izvana bude sve crno,a iznutra crveno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
MiningMod
|
Re: --OldCase-TO-NewCase--
Uglavnom dosao sam do zakljucka da tu jedino sto je za upotrijebiti je kuciste i napon (159w)-koji ce sluziti za dod ventove... *Ipak nece biti to vec ce biti jedno od 400W MASTER i jedno od 300W SLAVE - pale se na jedno dugme oba.... *Izrezao jos jednu rupu-sada jos moram ici kupiti borer mali kak bit mogao ba prisaraviti... E sada jedini problem je tu ugradnja maticne,najvjerojatnije ce ici mATX jer mi najbolje i najlakse upasati ju...samo treba napraviti zadnje rupe da se to sve ljepo moze skopcati,jer ovo kuciste ima samo za slotove (pci,agp....) i rupu za tipkovnicu,ostalo je sve u zatvorenom limu,koji cu morati rezati i napraviti rupu za maticnu-izlaze (tipkovnica,mis,usb,lpt....) hm...biti ce teze nego sto sam mislio..... *Unutra ce ici 99% Astrock K7Upg- izrezao sam rupu za izlaze,sada moram jos busiti nove rupe da je upasem unutra,da stoji,nepmicna na limu,jer ove sto su sada ne pasu ama bas niti jedna.... i jos ce tu malo biti problem napraviti drzace za grafu,modem...jer ih na kucistu nema,al znam kako cu to od lima napraviti... E sada zaboravih reci i da je plastika koja ide u kompletu na to kuciste(zatvaranje) isto cudna,i trebati ce je prepravljati a bome je i zadnja strana jako gadna....ne znam sto cu s njom, najvjerojatnije cu zadnju stranicu odsjeci tako da ostane samo gorna,i bočne i onda je samo metnuti na...kao i kod starijih kucista.... *Sredeno! Skinuo sam zadnju stranu poklopca i sada je to vec nesto ljepse..... Idem danas kupiti Ventilatore: 2x120mm i 6x onih malih za chipset.... Pa budem to sve danas napravio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
POd ovim naponom od 159W valja misliš snagu jer ako to Bubba vidio bolje se iseli iz HRV! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
bolje si uzmeš jedno normalno napajanje tipa codegen 400 ili chieftec 360 nego 2 noname.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|