|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Avast antivirus
imam avast antivirus, a windows me pila sa onim porukama, da mi je "computer at risk" i da nemam antivirus. Kako to rješit
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Control panel->security center-> sa strane imaš "change the way security center alerts me" pa to fino sve iskljući. Ovo ide samo ako imaš winxp SP2...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
ma avast ti je shit....nod 32 + spyware doctor+mozzila i nema problema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Koja ti je najveca prednost NODA,? kad ne moze pola fileova otvorit za skeniranje, kad nadje virus u cache-u od browswra, pa ga onda ne moze obrisat nego treba ic rucno u taj folder brisat (meni je osobno ova najbolja) , ili pak kad kad nakon njega stavis Avast pa nadjes jos 20 virusa? ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
@BrunoZg: Daj nemoj dirat u najpametnijeg spamera na svijetu. To mu je omiljeni sport, netko koristi neki program (npr. UT), a on se javi kako to ništa ne valja, te kako je Kvejk miljon puta bolji. @1IVAN: spameru jedan kad ćeš se više naučit pameti? Nitko ovdje nije pitao jel bolji avast ili nod32.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
ako ti radi non stop blokat če-...a i zone alarm bi mogo...a i doctor bi mogo....a i mozzila bloka neke stvari....tako da ne izmišljaj toplu vodu....zna se da je nod 32 number one! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Ima li neki forumaš koji bi mi mogao pomoći? Skenirala danas komp s Avastom i pronašlo mi trojanca ...kliknem delete all...i naravno sve se poremeti...podignu se vindoze na ekranu nema ikona...restartiram... pojavi se moja ikonica ..klik na nju..a komp me odjavljuje. Uzmem cd originale vindoza xp i napravim rikoveri...a ono opet isto...kad kliknem na ikonicu za ulaz on me odjavi. Idem u safe mode iono isto. Help..moram li formatirat??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koristim avast free. svakodnevno mi iskaču ovakve i slične poruke. zbunjen sam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ideš u postavke i pod skočne obavijesti staviš vrijeme trajanja 1 sekundu ili 0. možeš ih isključiti jedino u premium verziji tj. u onoj koju platiš. ako je free, plaćaš živcima. ovo s 0 sek sam sad probao, prijašnje verzije su mi javljale da ne mogu manje od 1, ova sad prima nulu, baš me zanima da li će upaliti (čisto sumnjam...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
pa imaš više vrsta obavijesti. ja sam si stavio 10s za obavijesti o prijetnjama, ostalo na 0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|