|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
Isti wireless uređaj spojen dva puta na router
Pozdrav, dakle, na router su mi bežično spojeni mobiteli, tableti i pc-i, što moji, što sa strane... Dogodilo se da mi je, pretpostavljam, susjedovo računalo spojeno dva puta preko različitih IP adresa i to sa standardnom 192... i sa 193... ip adresom? evo slike Ovaj "Digitron" je moj, sa statičkom ip, a ovo drugo pretpostavljam od susjeda tako da ne mogu pogledati točno... Uglavnom, nije problem u tome što su spojeni, dao sam im pass, već zašto se to dogodilo i zbog čega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
To nema veze, jer jednom je to racunalo dobilo jednu IP adresu, a drugi put drugu, pa su obje ostale zapisane. Izbrisi ako ti smeta, jer to je samo info i nista vise... Ustvari, ovu prvu adresu, neku cesku, mi nije bas jasno kako ju je pobrao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Prezime. 01.10.2014. u 18:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Susjed ti je stavio, vjerojatno greskom staticku adresu u 193.x.x.x rangu, pa je kasnije stavio na dhcp, a router zapamtio. Restartaj router i trebalo bi nestati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
bug u firmwareu. već sam to viđao. ova druga je zapravo tvoja public ip adresa sa 1 ispred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Fora bug ![]() |
![]() |
![]() |
|
|