|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2005
|
agp4x kartica u 2x utoru
zanima me koliki bi bio pad performansi ako stavim agp4x karticu u agp2x utor jeli 1% kao 8x-4x ili je veci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ak se ne varam duplo, kod 4 vs 8 je druga priča. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
a kolki je to napon? razlika?! nemoguće da se 4x kartice ne mogu stavit u 2x utor ak se nevaram to je agp2.0 standard, a zadnji je 3.0 agp2.0. je od 2x do 4x, 1,5v može na njega ić grafe s podrškom 4x,2x i 1x zadnji agp3.0. je isto 1,5v slot al koristi 0,8v a na njega idu 8x i 4x al mogu i 2 i 1x dakle i 8x kartica može raditi u 2x slotu, no to treba potvrdit proizvođać kartice...jer nemogu sve 4x kartice mogu biti i 1,5v i 0,8v ak se nevaram ,dok 1x i 2x su 3,3 i 1,5v moja 4x grafa je radila u 2x modu prek godinu dana i niš joj nije bilo,dok mi je 8x radila u 4x modu isto bez posljedica bottomline: moguće je,sam treba provjerit u manualu od grafe a i matične dal to podržava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
http://www.ertyu.org/~steven_nikkel/...atibility.html Istina, ovisi o kartici. Pogledaj na link pa vidi da li ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
OK znaci da mogu stavit GF2 u agp 2x maticnu i sve ce radit ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pogledaj još jednom tablicu da budeš ziher, razlika će ti bit 2 puta slabije performanse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam stavio svoju karticu iz siga (tj. držao sam je u starom kompu, dok još nisam složio novi: konfa je bila P3, 500mhz, neka intelova ploča sa agp 2x i bx-440-2 chipsetom) i sve mi je normalno radilo....u smislu da se nije niš skurilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
e to mi je trebalo, da znam da to u praksi 100% radi, btw i ovdje se radi o Pentium III 500MHz, da je komp moj riskirao bih ali tudji je pa onda bolje provjeriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Apsolutno svaka graficka kartica koja maksimalno podrzava AGP4x, normalno podrzava i AGP2x. One koje maksimalno podrzavaju AGP8x, normalno rade na AGP4x, a dosta ih ne radi na AGP2x zbog razlike u naponima tj. ako AGP8x karticu upiknemo u AGP2x slot vrlo vjerojatno cemo je poslat u vjecna lovista(ne nuzno, ali vrlo vjerojatno...eto moja bivsa SiSXabre400 koja je AGP2x je normalno radila na prastaroj LX maticnoj sa AGP2x portom)
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovisi o naponu AGP-a, ukoliko je isti kao AGP 4 i AG 8 nema beda, no ukoliko je duplo veći onda češ otkriti pogosnko gorivo svih komponenti bijeli dim ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|