Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.07.2014., 23:44   #1
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
CorelDraw par pitanja

Evo, radim u Corelu ali muce me neke stvari.

Radim na jednom radu, radim ga na jednom dokumentu, e sad, ja zelim samo dio tog rada da se isprinta, znaci, ja zelim odrezati sve sta ne zelim da bude na printu, trazio sam i ako sam dobro vidio za to sluzi crop tool. Uglavnom, kada se radi o jednostavnim likovima na dokumentu crop tool mi odradi posao fantasticno, ALI ja na dokumentu imam dosta toga, puno krivulja, texta, vektora, te kada pokusam sa crop toolom maknut nezeljeni dio to rezultira jako lose, ponekad mi odreze van margina koje sam oznacio, ponekad sve pretvori u jednu boju, ponekad mi pol toga sa dokumenta izbrise... eto, neznam, kako vi ovo odradjujete, znaci kako jednostavno izrezete nezeljeni dio sa dokumenta, a da ga ne pretvarate u sliku ili slicno... je moguce uopce??

Druga stvar, kado zelim da izmedju objekata imam jednak razmak, kako to odradjujem? Znaci, imam npr ... http://s17.postimg.org/ioikiahbf/Untitled.jpg , kako najlakse postignem da su kocke jednkao udaljene od trokuta, i medjusobno udaljene jednako kao od trokuta... ova slika je bzv, samo za ilustraciju problema...

Thx... pozdav...
lord051 je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2014., 14:17   #2
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Eto, nekako sam ipak uspio odradit sta sam trebao...

Ako netko mozda zna neki kvalitetni Corel forum, nek da link...

Tema zatvorena.

Pozz...
lord051 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge