|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
(riješeno) Konstantnih 50% na explorer.exe
Dakle, na kompu ovom prvom,što sam ga frendu išao dat, pregledao sam brzinu svega, i nešto vuklo brzinu. I idem ja vidit što je,explorer.exe,radi na 50%. Ima više pokrenutih explorer.exe-3,nekada 4. U regedit mi je stavljeno na SeparateProcess= 0. Probam ga ugasit, u očekivanju da će windowsi se ugasit,pa pokrenut windowse opet iz cmd-a,ali nisu. Pogledao sam lokaciju, i nalazi se u C/windows/explorer. Pokretao sam sfc /scannow. Odradi to svoje, i kaže ovako: "Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in CBS.log in windir/logs/cbs/cbs.log ." I koliko ja znam,uobičajeno explorer.exe uzima 150-200k,ovdje uzima 1.3k memorije. Nisam updateao,ali vratio sam Athlona 4050e,zbog problema sa Phenomom. Eh da,kad otvorim log,kaže access is denied. Nema funkcije za otvaranje kao admin. Hvala ![]() ![]() Btw. sa WSE je pregledano,nije ništa našao. Budem sad probao clean boot,pa u safe mode il nešt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
skini sysinternal process explorer i pogledaj kaj ti vuče unutar tog procesa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo,nađoh. MsMpEng.exe. Ali kako vidim,konstantno skače i opada od 0.3% do 50%-nikad ne ide preko 50. Kaže da najviše odatle vuče ntdll.dll!RtUserThreadStart. Ali sada nakon par restartova je većinom u idleu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
syss helpdesk otvoren svaki radni dan ![]() nemaš frke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|