|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Projekt: Redefine 2.o
Kako se stalno nešto mijenja u kućištu odlučio sam napraviti thread za predstojeće "veće" promjene a ne spamati Kejbljving job thread. Evo ovako, za početak par slika evolucije ![]() ![]() ![]() Prva verzija Cpu: intel I5 2500k @ 5.0 Mbo: Asus Maximus geneZ IV gen 3 Gpu: XFX gtx 260 2x Ram: Gskill RipjawsX Psu: Corsair hx 1000 Nakon toga prva promjena hardwera ![]() Gpu XFX 6970 i ventovi u push/pull konfiguraciji ![]() Na red je došlo napajanje Corsair ax850 ![]() Gpu Asus gtx 670 dcuII Ovdje krecu "veći" zahvati modanja ![]() Mjerenje dali stane 360 fan mod na prednju stranu kućišta ![]() ![]() Gotov 360 mod ![]() Lažni pod ![]() I konačno gotov projekt No kako se unutrašnjost i sve preinake do sada napravljene ne vide odlučio sam napraviti prozore na kućištu. Kućište mi stoji s lijeve strane komode i baš nije vidljiva stranica. Zbog toga sam odlučio napraviti dva prozora. ![]() ![]() Pošto će sada biti slobodan pogled na komponente odlučio sam i presvući kablove. ![]() ![]() ![]() ![]() To su svi kablovi za ax i mala napomena ako ikada odlučite slevati kablove bez dobrog alata nema posla. ![]() Toliko od mene za sada... Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 05.12.2012. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Fora izgleda sve, još koja slika nebi bila na odmet ![]() Ovaj stalak za komp, to si sam pravio ili? Znači ipak si naručio i sleeve sa mdpc? Nisi išao na onaj paracord? Ili si samo taj alat naručio odande? Moram priznat da mi se jako sviđa ovaj način slivanja bez termobužira.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala ![]() Na slici je paracord ![]() ![]() ![]() A stalak je home made. Nisam ga tako planirao ali nisam našao više materijala pa sam ga morao tako složiti. Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 04.12.2012. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
nice&clean... Svaka čast na živcima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
nažalost nemam ali budem ga poslikao da vidiš o čemu se radi. Jesu i pojačalo je scythe KAMA BAY AMP 2000 REV.B, SCBKS-1100-EXB2. Update. I evo windowsa ![]() ![]() I malo farbanja ![]() ![]() Još sam zamijenio pwr led. Na defineu dolazi plavi led a kako će u kućištu biti crveni led strip moraju se poklapati. Ako ikada odlučite skidati bitumen sa stranica kućišta budite spremni na ovo ![]() Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 05.12.2012. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hehe da malo je zaj.. sjediti, ali to je privremeno riješenje pošto sam tek nedavno uselio tako da još nisam uredio mjesto za komp. Evo i mali update. Power led i prednja vrata kućšta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
Nosač sam sam napavio. Izrezao kućište i zanitao ta dva komada lima na njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Malo bolje slike ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Odlično izgleda, jedva čekam nastavak. S čim si rezao kućište? PS Baš znaš provocirat, sad kao bolje slike i onda opet staviš samo dvije ![]()
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nabrijavanje na MDPCx ekipu. Daj im da sline ![]() Odlično izgleda, jednostavni i upotrebljivi modovi. Ima se ideje, a alata isto tako, tak da nije neki problem ![]() Samo štancaj dalje ![]()
![]() |
#23 |
Premium
|
Evo vikenda evo updatea. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit Zadnje izmijenjeno od: mr Rockwell. 15.12.2012. u 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Evo manje slike ![]() Još samo plexi i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |