|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Naknada za bank transfer unutar EU
Pozdrav, Jel ima kakvih promjena od kako smo ušli u EU, po pitanju naknade za plačanje na račun privatne osobe u nekoj drugoj EU zemlji. Ukratko, kupio bi nešto preko ebay-a, a zadnji put kad sam nešto plačao su me odrali 15 eura za naknadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam podmirivao račun u američkoj banci i koštalo me 10 kn na iznos do 1000 ako se ne varam. PBZ. Zagrebačka je tražila 100 kn za to što mi je trebalo. Pitaj u drugim bankama. Zašto ne koristiš Paypal za kupnju preko ebaya, ovako nisi ni na koji način osiguran da nisi kupio pola kile šljunka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW, ja sam nedugo trebao platiti nešto jednom liku na njemačkom forumu. U Raiffeiesenu gdje imam račun min. iznos je 150 kn, preko toga ide po postotku. Slovenija mi je blizu, na kraju se zaletio preko u prvu banku (Hypo), naknada ispala oko 2 EUR, to je ako nemaš račun tamo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
ja sam plaćao nakon 1.7 i ništa se nije promijenilo, oderu po 80-100 kn kako koja banka (i to je preko internet bankarstva - u poslovnici je još nešto više) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Prije je bilo 100kn + 15€, sad je za EU 0.7% iznosa, maximalno do 400-500kn, minimalno 100kn mislim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|