|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Jel umro? :(
Evo radim ja jucer cijeli dan na kompu i sve 5. Danas ga upailim kad ono...nema slike na monitoru (ledica je zuta, na stand-by kakva je i kad je komp zgasen), BIOS ne pisti, ledica od hardova stalno gori. Ugasim ga. Izvadim grafulju. Upalim ga. NE PISTI?!?!? pa nije valjda? mislim kak moze crknut preko noci? dajte ljudi.... Abit ic7-max3, saphire ati radeon9600pro, 2xkingmax 256@400, 2xtwinmos 256@400, northwood 2.8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Probaj ištekat sve kablove, i opet uštekat pa upaliti, a ako opet ne radi, posudi od nekog stick rama pa izvadi svoje i probaj s tim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ja bi prije reko daj je matična ili proc otišao u vječnu mir....ali posudi prvo proc od nekog, pa ćeš znat... edit: možda je i napajanje dalo svoje... Zadnje izmijenjeno od: nicko. 07.09.2005. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Izvadio rame i stavio ih natrag. Sad opet radi ko beba. P.S. molim pojasnjenje s lampicama ne tipkovnici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
To još nisam doživio. Nadam se da ni neću. Bio bi to tuuuužan dan...usudio bih se reć, za cijelu naciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...a i sire:clap:
|
|
Oglas
|