|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
acer-ova mxm II grafa u hp-u?
Pozdrav ekipa evo trebao bih pomoć malu. Imam grafu iz acera na kojem sumnjam na gafu, radi se o nvidia 9300. Lap (5720g) je bacio riku i sumnjam na grafu naravno, upali se laptop i ventilatori i to je to. Reko da provjerim dali radi u Hp-u 8510w i tamo mi se naće upaliti uopće laptop koji sa svojm grafom radi normalno. E sad je pitanje zašto hp neće upaliti -dali zato jer je grafa riknula -grafa ima acerov bios i ne radi u drugim laptopima (kontam da bi trebalo radit u drugim laptopima koji imaju mxm slot) -hp ima istu foru kao acer i prima samo određene grafe, kao što je slučaj sa nekim hp-ima gdje ne možeš staviti drugi wifi zna li tko u čem je problem ps. dali je imao tko slučaj da mu je riknula matična u starim acerovim g modelima (5520g, 5720g, 7520g...)
![]() |
#2 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Acer bios na grafi. Imam lap sa mxm2 slotom, i kad mi je krepala 8600gt, pasale su mi grafe iz svega živog sa mxm2 slotom, osim acerovih, zbog specifičnog acer-only biosa u njima. To mi je jedan fer trgovac na ebayu naglasio izričito, tako da ne nasjednem dalje pri kupnji, pa sam se raspitivao dalje i to je potvrđeno na više izvora/servisa. Kupio sam novu nebrandiranu hd3650, 'ubo' u slot u lapu, upalio lap, i evo već 3-4g sve radi bez ikakvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ajd hvala na informaciji. Da ne ispadne da prodam ispravnu grafu pod neispravnu bila bi šteta. Znači sad smo utvrdili da grafa nije 100% neispravna, pa ako ima tko u Osijeku ili blizini acerov laptop pa da isprobam dali je 100% ispravna ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod Acera češće rikavaju non G modeli. A kao što kaže kolega, Acerove grafe ide samo u Acer laptope kao što ni druge grafe (HP, Dell) ne mogu u Acer zbog specifičnog firmwarea u njima.
![]() |
#5 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
http://forum.notebookreview.com/acer...els-cards.html Ti je o upgradeu acerovih grafa. Hp ti iskljucivo guta hp branded grafe do te mjere da rade iskljucivo grafe koje su se u tom modelu nudile prilikom launcha.
![]() |
#7 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Acer je jos dobar. Moze se blind flash na njima raditi a nekad i bacaju sliku na samo vga izlaz.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|