|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
(riješeno) Program za praćenje (u pozadini) svih radnji na compu
Čuo sam od kolege da postoji program koji registrira sve radnje na compu kao šta su npr. svaki pritisnuti znak preko tipkovnice, prikaz svih posječenih web stranica, prikaz svih otipkanih username-a i pasworda itd. I sad, pronašao sam program "Powered keylogger" i stvarno on bilježi sve aktivnosti na compu ali on je vidljiv u start menu-u a meni treba da je nevidljiv i da ga ja mogu učiniti vidljivim upisivanjem šifre. Zna li ko kako se to radi ili da preporuči neki drugi sličan program |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Koliko imam iskustva sa keyloggerima, u pravilu su vidljivi u task baru i/ili task manageru sve dok ne izvadis $$$$ i platis. Nisam nasao ni jedan koji je nevidljiv i u taskbaru, task manageru, i da ga antivirus ne lovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
No no, nisi u pravu, evo sad sam pronašao jedan freeware koji nije vidljiv nigdje (u start-up, systray, add remove, program files itd) i njegov rad ne spriječava ni antivirus (AVG) Zove se "Spyrix Free Keylogger" evo linka http://www.spyrix.com/spyrix-free-keylogger.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
The Best Keylogger,možeš namjestit da se ne vidi u quick meniju,start meniju,sakrije se folder di je instaliran i sl.Pali se zajedno s kompom,a nigdje se ne vidi osim u task manageru,ali pod drugim imenom,tako da ga je teško primjetit....Ali naravno nije džabe full verzija.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|