|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
(riješeno) Neprestano rušenje explorer.exe (Win 7 64-bit)
Avast - pre-boot scan nije nasao nista. Malwarebytes nije nasao nikakav problem na cijelom kompu. Combofix je odvrtio svoje, ali problem je i dalje tu. Hijackthis ne nalazi niti jedan problematican entry. Ugradeni scan disc nista ne nalazi. Problem je u tome sto svaki put kad otvorim folder, explorer.exe se rusi. Cmd.exe takoder, pa ne mogu odvrtit "sfc /SCANFILE=c:\windows\explorer.exe" il slicno. System restore ne uspjeva povratiti neki prethodni point. Svi direktoriji su normalno dostupni preko total commandera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U safe modu je ista situacija?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Zaboravio sam napisati - je. Nista od meni uobicajene procedure u tim situacijama nije pomoglo. Probao sam i ShellExView - Shell Extension Manager For Windows, nije losa stvar, al niti jedno iskljucivanje isto nije pomoglo. Citiraj:
Citiraj:
Thx svima na pomoci ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |