|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Windows kao zamjena za desktop OS
Branko Vukelić je nedavno napravio šaljiv osvrt na Windows operacijski sustav. Kompletan osvrt je objavljen na njegovu blogu. Citiraj:
http://www.brankovukelic.com/2013/01...n-desktop.html Ne bez obzira što je ovo šaljiv osvrt i humor, ipak ne odudara previše od realne situacije.
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao niti originalni post na koji je napravljena ova... glupost? Citiraj:
Svaki OS ima svoje prednosti i mane, ja osobno se držim Windowsa jer sam navikao raditi na njemu i za moje potrebe su odlični. Al opet, to ne umanjuje činjenicu da je hrpetina toga u članku totalna glupost, ko da je instalirao Win98 a ne Win7. EDIT2: Nisam se mogel suzdržat ![]()
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 20.01.2013. u 15:44. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Žalosno ali svakom novom verzijom linux (distre) su sve više potrgane...živcira ko vrag...na kraju ću popizdit i preć na Win7 - OS je skoro bullet prof, veoma brz, stabilan. Na kraju dana komp je samo alat i ako me softwer na njemu smeta treba ga mijenjat i koristiti ono što mi paše...i tak je sa svima, bio u pitanju Linux, Windows, OS X ili nekaj treće...a drkanja na jedan OS ko kobila kojoj staviš one čičke na oči da vidi samo ravno su za fanboyeve...just my 2c ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Otkad su Debian, OpenSuse, Fedora, Arch forkovi? Daj se skuliraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |