|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Printer HP Officejet J4580 nema konekciju s računalom
Evo postavio sam ovu temu u podforumu "Pisači i skeneri", al tamo očito nikad nitko ne zalazi pa da probam tu (nadam se da se admin neće naljutit ![]() Imam HPJ4580 printer/fax/skener...problem je sljedeći..neki dan pokušao nešto skenirat i isprintat, ništa se ne događa...odem u control panel-printers and faxes (Windows XP)...vidim HPJ4580 i piše odmah ispod offline...probam spojit na drugo računalo..ništa se ne događa (znači da nije do drivera)..uopće ne javlja da je išta spojeno...probam zamjenit usb kabel..ista stvar...uređaj normalno prima fakseve, može kopirat...u opcijama na uređaju (ne na računalu, baš na printeru) mi isto javlja da nema konekcije s računalom...ne znam stvarno do čega bi moglo bit? znači uređaj normalno radi, al nema konekcije između uređaja i računala...i probao sam reset uređaja, opet bez promjene..još uvijek računalo ne očitava uređaj i sam uređaj kaže da nema konekcije s računalom... I ako netko zna neki dobar servis ili nekog ko servisira te printere gdje bi se to moglo odnijet u Zg-u? jer ipak je plaćen oko 800kn prije nešto više od godinu dana... Zadnje izmijenjeno od: skyman. 09.10.2011. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema tu puno mudrovanja. Rastavi printer i pogledaj elektroniku, posebno oko USB konektora, možda se odlemio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
evo danas su mi javili sa servisa i otišlo je sve što može od čipova pa do programa u biti ne isplati se popravljati ![]() lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|