|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Screen Flickering
E ovako, problem je poprilicno hard to find online tak da, eto me ![]() Ovak, ima mozda par mjeseci odkad sam kupio novi komp i eto, ne mogu bit zadovoljniji, sve radi brzo super i sve stima ali eto kako to uvijek bude ima i jedan problem koji postaje sve cesci i cesci. Naime, sve sto mi je instalirano na ssdu (jedan jako brzi ssd, ocd vertex3) kao da ima neki mali trzaj (flicker, screen jump) dok se loada, sad ne znam jel to zbog graficke ili zbog ciste brzine ssda ili nesto cak trece ali polako mi pocinje ic na zivce, tipa odem na youtube i bilo koji ucitani video poprati jedan nagli trzaj ekrana i onda sve ide ok, uglavnom problem cist vizualne naravi, e sad problemi pocinju sa drugim stvarima,,, Eto sad kako igram igrice malo i sve, instaliro sam si diablo 3 na taj ssd, i eto sve ok, (nekad pri ulazu u igricu zatitra, nekad ne) al eto sad lately cim udem u igricu i nesto napravim u njoj, tipa start menu ili takva sranja, ekran pocne jaako jaako trzat i tako pa nekih 20 sekundi, tak da, brine me, i diablo i chrome, i svi flash programi na chromu, to sve vuce sa ssd, C local diska tak da sam bio uvjeren da je u njemu problem al opet ja to ne znam rijesit tako da ne znam ni u kojem smjeru pokusat, eto, ispod cu napisat konfiguraciju pa ako netko ima nekakav savjet volio bi poslusat ![]() Graficka Radeon HD 7800 Procesor intel core i5 2320 3.00ghz, MAticna Asrock b75m Memorija 8Gb Kingmax DDR3 1333MHz SSd ocz vertex3 i drugi hard je neki skroz obicni koji sam sad neki dan uguro unutra, i znam da u njemu nije problem jer se sve ovo dogadalo i prije njega, tak da eto ,,, Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ovo bi ti mogao biti HW problem. Kakvo napajanje imaš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
CPU: Celeron G530 MBO: Gigabyte MB H61MA-D3V VGA: VTX3D HD 6770 PSU: Corsair CX 500 W MONITOR: Dell U2312HM OS: WIN 7 64 ultimate prolazi sve testove stabilnosti occt, memtest 64+, 3Dmark ALI ... kod 2D grafike nakon 10 - 15 min youtuba (neovisno o browseru) i prilikom skrolanja worda monitor pocinje titrat te nakon nekog vremena ekran poplavi / posivi (nije BSOD) kao da se racunalo zamrzne, zamijenio napajanje i nema pomoći Kad zamijenim monitor sa bratovim sve radi , a Dell radi normalno na njegovom kompu !? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|