|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Kompjuter kao telefon...
Koji je najbolji program koji se moze koristiti u hrvatskoj,za zvanje i primanje tel poziva,tj s kojim mogu koristit komp kao telefon a da imam samo modem,slusalice+mikrofon... Kako jednostavno napraviti telefon na kompu?? I da li imaju koji prog koji sluze kao lovac,tj kada mi tel zvoni da na kompu vidim tko zove? Molim malo objasnjenja... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Skype...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mozes al se to naravno placa......
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako sam dobro kuzija skype sluzi razgovoru preko neta a ne obicnom telefonskom pozivu a to nije ono sto fripper trazi postoji masu programa koji emuliraju telefonski aparat, sekretaricu, faks ... i najvjerovatnije jedan takav si dobija s modemom, pretrazi cd s mojim modemom dosa je supervoice nije los ali zauzima hrpetinu resursa i uspori komp a nisan jos nasa niti jedan takav program koji se ponasa drugacije tako da se po mom misljenju ne isplate a postoje i programi pomocu kojih se s kompa preko interneta moze nazvat obican telefon medjutim to se placa
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Skype je program pomocu kojeg razgovaras PC-PC ili PC-Tel,mob itd.... -Pc-PC je besplatno -Pc-TELEFON kosta oko 0.050 € po minuti.Znaci oko 0,40 KN minuta. Jos uvijek najjeftinije razgovaranje. -PC-Mobile kosta oko 0.200 € znaci oko 1.5 KN po minuti. Minute kupujes unaprijed preko Skype-ove stranice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Imaš analogiju ili ISDN? |
![]() |
![]() |
|
|