|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
![]() Pozdrav svim članovima foruma ! ![]() Razmišljam koji monitor da kupim u cijeni do 110 eura.Razmišljao sam da to bude monitor 19''. Za sada se razmišljam izmedju ova dva monitora : http://www.itsvet.com/proizvod/phili...onitor/12/2936 ILI http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-ls19a100ns- en/comp_comp_monitor/1/3116 Grafička koju imam je : VGA 1024MB VTX ATI Radeon HD5450 Silent PCIe x16, 1024 MB, DDR3, 64-bit, Radni takt GPU 650 MHz, Takt memorije 1000 MHz, DVI-I, HDTV da, 1x D-sub, HDMI, 2560x1600, DirectX 11 Molim za preporuku koji monitor da uzmem? Ovaj Philips ima DVI bolji kontrast itd ali sa druge strane je ipak SAMSUNG.. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: tintorman. 17.07.2012. u 00:37. Razlog: PROMJENA NASLOVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
KOJI MONITOR UZETI????
http://philips.icecat.es/us/p/197e3l...u-9721684.html Evo jos malo detaljnije o pomenutom Philips-u.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ja bi Philipsa. Mislim da po samoj kvaliteti nisu daleko jedan od drugoga, a ovaj ima DVI što mora biti bonus dakako. Ti dinamički kontrasti su ti glupost, pogotovo pretjerivanje s milijunima tako da to ne shvaćaš, po meni, nešto preozbiljno. Dakle moj glas Philipsu ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nemas tu bas neku bolju ili losiju opciju, sve je to srednja zalost. Gledaj da ima digitalni ulaz i to je u principu to. Nego, ako imas budet do 110e, zasto ne uzmes neki 21.5" full hd? Graficka je ionako preslaba za igranje na max detaljima pa mozes onda smanjit i rezoluciju, neces izgubit toliko, pa bar sve ostalo da bude na postenoj velikoj rezoluciji.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
110 EUR baš i nije budžet za neki bolji monitor. Radije skupiti još malo para pa kupiti kvalitetniji. Imam 22" Philipsa i nisam zadovoljan njime. Nekako mi je mutna slika na njemu i nisam si mogao naštelati kontrast/svjetlinu po svom ukusu. Kupnjom 23" Della oči su mi se preporodile.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a dobro coco, to je sad kao da kazes da prelaskom iz lade u bmw da si se preporodio, pa normalno ![]() generalno ovi philipsi novi s led pozadinskim nisu uopce losi za TNce, par ih se tu u uredu nabavilo u nekom periodu, slika je meksa nego na mom samsungu p2250 i ugodnija za gledat dugorocno. Ali kak je to pocelo prije vise godina, vjerojatno je i danas praksa trpanja raznoraznih matrica u isti model, pa sta te potrefi, na zalost.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Hvala Momci svaki komentar dobro dodje, vidjecemo sta i ostali misle.. ![]() ![]() Hajde da vidimo sta drugi misle pa cu odluciti sta cu... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|