|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
(riješeno) Komp ne reagira
U radu se je smrznuo i ja ga restartam i nakon toga vise nema uopce slike na ekranu. Znaci kad palim,niti se cuje beep niti blicnu lampice na tastaturi,niti se cuje zvuk windowsa,napajanje vrti,svi ventilatori rade ali slike nema,monitor se ponasa kao da nista nije ni ukljuceno,nemogu ni do biosa,nemogu nista. Probao sam ukljuciti na integiranu graficku ista stvar se događa, u przilici nesto kao da preskace,nekakav jednolik zvuk u pravilnim razmacima,probao sam ju iskljuciti ali nema razlike. Komp je iz potpisa OS je Win7. Kako da ga nagovorim da proradi????? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Najveću sumnjivac je ploča tj. da je rekla bye-bye. Izvadi sve komponente iz kućišta i pokušaj ih pokrenuti na stolu. Prvo pokušaj pokrenuti samo ploču s procom da vidiš hoće li beepati. Ako ne beepa, pozdravi se s njom. Ovdje imaš objašnjenje beepova - Gb ploče imaju Award BIOS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Rjeseno,izvadio sve van,vratio unutra,resetirao cmos i sad evo radi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|