|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Driveri za laptop IBM T43
pozz Instalirao sam Windows7 na Laptopu IBM T43 problem je to što nema driwera za grafičku karticu za Win7 na službenoj stranici od Lenovo/IBM nego su samo za driweri za XP,Win2000... Kako se radi o grafickom chipsetu Intel 915,910GM/GML/GMS, tako pisalo kad sam probao instalirati drivere za XP od grafičke, bio sam na intelovoj stranici no nemaju niakve drivere nego sam neki updating drivera. Jedino sam uspio dignuti od zvuka drivere. Ako instaliram drivere preko setup-a poslje instalacije restartiram Windowse opet mi kaže da nije uspjela instalacija drivera od grafičke: ![]() ako idem rucno preko computer managementa pa update driver...nađe drivere: ![]() ali nakon nekog vremena iskoči uskličnik na na driverima: ![]()
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje Zadnje izmijenjeno od: lkw_pkw. 10.03.2012. u 14:00. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta nema IBM/Lenovo neki softver pomoću kojega se potrebni driveri skidaju automatski? btw, jesi li pokušao pokrenuti Windows Update jer i on zna sam skinuti potrebne drivere.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Mislim da mora update windowsa to sam srediti, ne sjecam se više :S Edit: Probaj ako update ne uspije od drugi puta... http://www.intel.com/p/en_US/support/detect Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 10.03.2012. u 15:20. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|