|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Osnovni problemi nVidia grafickih karata
Postovanje, zanimaju me osnovni problemi sa nVidijinim karticama kao npr: kada vrti cooler a ne pali racunar o cemu se radi, kada daje sarene strafte i linije po monitoru, i svi ostali problemi kojih mozete da se setite. Zanima me kako se manifestuju i kako se otklanjaju. Unapred hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Greška u dizajnu čipa Zamjenom istog s novim proizvedenim poslije sredine 2008g Nema na čemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne kontam - imaš nvidia grafu sa kojom imaš problema ili pitaš koji se problemi mogu događati? Ak je ovo prvo - opiši kaj se događa ak je ovo drugo...sorry al glupo jer onda možemo pričat o grafama općenito ne samo o nvidiama jer sve to isti shit kad se pokvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
grafa dobila po pi*ki, još jedino mozes probat prepržit u rerni na 7-8min i 180-200c normalno, sve skineš s grafe, vent, hladnjak ... ak ni to ne pomogne - u kantu
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
ne razumete.u poslednje vreme imam mnogo ponuda za pokvarene graficke kartice.tipa danas sam bas dobio 2 komada 280 gtx sa naduvenim kondenzatorima.to sam popravio za 2 sata obe i evo ih rade na SLI mosticima vec 5 sati bez prestanka,dok asus stalker HD 2900 XT ni da mrdne.ta kartica ima 3 kondenzatora i svi su ok.kad je zakacim na odgovarajuce napajanje na njoj sija crvena lampica ali cooler se ne vrti i ne pali se PC. Sustinski sto se tice servisiranja kartica nemam pojma.Iz tog razloga sam i postavio ova pitanja tako da u koliko moze neko da mi pomogne u vezi sa ovim unapred hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|