|
![]() |
#1 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
~s file type problem
Pozdrav, imam na prijenosnom hardu par foldera sa slikama snimljenim olympusovim fotićem koje su prije normalno bile .jpg fileovi. Danas ocu pogledati te slike i sve su ~s file type i nikako ih ne mogu otvoriti. File izgleda ovako npr. Fotografija1.jpg.~s! Na netu nisam nasao kako da konvertiram nazad u jpg niti bilo šta slično.Kada guglam uvijek mi izbaciju nekakve registryboostere i slično , a kada hocu taj file konvertirati u jpg nedpušta mi jer je nepoznati format. Da li mozda zna netko o cemu se radi i kako da vratim slike u jpg format jer su mi stvarno potrebne? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jesi probao rucno maknuti taj ~s?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
U Folder Options makni kvačicu na "Hide extensions for known file types" i nakon toga napravi ovo što ti nino kaže.
![]() |
#4 |
Owner
|
Jesam, probao sam obadvoje ali bez uspjeha.Jos uvijek je S file type! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bazinga
|
U najgorem slučaju promjena ekstenzije bi u svakom slučaju trebala promijeniti file type. E sad promjena file type-a ne garantira da će datoteka biti čitljiva, tj. uporabljiva. Jel si zadrzao .jpg ili .jpeg ekstenziju?
![]() |
#6 |
Owner
|
Cim pobrisem ekstenziju s u jpg,file mi nije čitljiv i niti jedan picture viewer ga ne može otvoriti. Nije mi jasno radi čega se to dogodilo da se tak oštete datoteke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Owner
|
eh da tu si u pravu ![]() Sad da mi je znati kako to propraviti i vratiti slike?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bazinga
|
Ako znaš detalje tih grešaka, to ti je dobar početak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|