|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
![]() Evo ljudi da vidite kako to izgleda ako nešto osvojite kao nagradu od Roccat-a koju vam pošalje njihov distributer "Feniks kompjutori" i njihovi marketing menadžerčići i ostala ekipa, te roccatov marketing menadžerčić... Otvoreni, korišteni, bez cijele originalne ambalaže, koji se kotrlja u kutiji i Bog te pita čiji proizvod... Vjerojatno neke dublje frustracije, ne ulazim u to... ![]() Naravno vraćeno im "to" isti dan. Pa eto samo da vidite što možete očekivati ubuduće od dotičnih, vjerojatno će se to preseliti i na kupce. No ništa čudno više u ovom ![]() „Živ'li oni men' svi skupa još 100 brđanski god'na...“ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
OMG,šta su ti rekli kad si im vratio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ideš... ok, ako gledamo s jedne strane, poklonjenom konju se ne gleda u zube ako ima garanciju. no što je previše, previše je. Uzeti razvaljenu stvar i to dati kao poklon u nagradnu igru, zbilja profesionalno nema kaj...
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
esss ovo je razvaljeno ko hrvatske financije...
![]() |
#9 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Vjerojatno su probali metodom APP. "Ono, ipak je to dobio badava, pa se vjerojatno lik neće previše buniti. A ako će prigovarati, ispričat ćemo se i reći da je neka greška."
![]() |
#10 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
zato kod njih nisam nikad kupio nista osim termalne paste za proc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opće je poznata stvar da njihova roba se često prepakira pa postaje "nekorištena" nakon nekog Lan partyja. Oni to dobili od sponzora jel ![]() Kod njih odeš kupit kabel i to ako nemaš druge solucije.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
koja bljuzga ,jednom sam tamo kupio neki mp3 player samo i ne namjeravan više ni prazan cd više nakon viđene "nagrade". Radije ću platit i koju kunu više za korektan odnos. |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Niti su se ispričali, niti je greška. Ništa. Vratio sam im to isti dan i poslao dokaz o slanju, da bi nakon dva dana oni poslali kurira da im ponovno predam već poslani paket! Dakle, tražili su nazad to svoje staro razvaljeno, iako sam već poslao, kao i dokaz o slanju. Od tada pustoš. Ali da oprostite na rječniku, tko ih ****. Prave se svi grbavi! Ima toga jako puno za napisati, ali neda mi se. Prvo su u Roccatu rekli da nemaju pojma, a kada sam im spomenuo da ću ove fotke objaviti na forumu i facebook-u, onda su me pokušali podmititi i ušutkati, da će mi kao sada ponovno poslati i još nešto samo da ovo nigdje ne objavim! Ako si s namjerom u početku napravio nešto takvo, čega se onda sramiš?! Naravno, ništa od toga. Mene ne možeš podmitit s ničime... bummer ![]() Citiraj:
![]() Da rezimiram: kakav distributerčić takvi su i ovi. Ne trebaju mi nikakve nagrade više ni od jednih ni drugih, ovo boldano mi je najveća nagrada (dovoljno mi je da su se ogadili makar jednoj osobi sa takvim ponašanjem)! A oni svoju patetiku nek šire negdje dalje, meni neće. Zadnje izmijenjeno od: DarkGuard. 01.03.2012. u 08:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2011
|
Stvarno svašta ima u današnjem vremenu, i onda recimo takva trgovina očekuje neki promet i dobit, a tako se ponašaju prema kupcu/stranci, i onda još ovi menađerčići daju takve nagrade, pa ne možeš vjerovati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas