|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
9800Pro problemčić (black screen)
...imam jednu 9800pro 128MB R350 Hynix 2,8ns i samo se odjednom tokom igranja odlučila malo odmoriti....tj dobio sam black screen->monitor se ugasio no komp je još radio....kad sam htio restartat komp nije se više htio bootat.....što je najgore ne daje nikakav zvuk da npr. nema grafičke ili tako nešto. nije bila clockana i ziher se nije pregrijala jer nikad nije pokazivala artefakte, fizički mi izgleda normalno, ništa ne izgleda nagoreno i niš ne smrdi naprotiv mogu upalit komp vent na njoj će se vrtit, sve komponente na grafi se normalno zagrijavaju ali nema post screena i onog beepa koji označava bootanje. ima li itko kakvu ideju kako pronać kvar ( RAK to je tvoje područje ![]() i da im se ne da zajebavat.... ...e da kad stavim PCI grafu komp radi ali kad piknem PCI i AGP zajedno (u biosu postavim ada je PCI primarni) opet neće bootat...:confused: mislim da bi trebalo jer jednom dam krivo flashao bios na 9500np i normalno sam bootao sa PCI i AGP grafom zajedno na ploči....
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Imal sam istih problema sa vise grafa. Zavrsna dijagnoza - sve su skurene ![]() ![]() Daj ju RAKu, on bu to ziher rijesil ili bar dal sve od sebe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
.....a fakat sumnjam da je spaljena....imala je silencer na sebi... ...ako RAK ima vremena i volje rado ću mu je dat na pregled ![]()
![]() |
#5 | |
Moderator
|
Citiraj:
AGP mi radi ko beba ![]() gledam baš na netu ima gro ekipe kojima 9800Pro nece ili POSTat ili bootat http://forums.viaarena.com:80/messag...VIEWTMP=Linear
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
:confused: RAK di si?
|
|
Oglas
|
|