|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Bios, baterija i crash??
Odem u bios stavit da mi se boota sa cd-a i vrag neda. Sejvam, restarta i mrak. Neda čak mijenat niti vrijeme, ništa. Isto kao save - exit - restart - mrak. Moram ga resetirat na jumperu, a onda isto. Jel mi je to možda baterija ošla??? Drži 1,4v/malo skače na 1,7v i tako. Prije toga sam vadio stari modem zaostao u pci slotu, pa sam možda napravio šlus. Kaj da radim??
Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 14.07.2005. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
koliko je stara matična?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Oko dvije i pol godine, al nije u bateriji stvar. Kupio sam novu, istu stvar radi. EDIT: Evo sad sam flashao bios, uredno je prošlo al isto ne mogu save&exitz ništa 0 bodova. Uredno mi javlja Checksum error _ loaded default a kad odem zloudat prve postavke mrak kod restarta i pišti ko lud.
Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 14.07.2005. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Imam je već dugo i kužim je u dušu tak da ova priča s jumperima ne bude prošla ( a i nema ih nego 2 važnija ). Eto izmiješao sam malo biose razne i malo se povratila. Sad dal će htjet opet u ex. overclock ne znam al se nadam. Imam problema sa uzemljenjem u kući pa sam dok sam radio reda razmještajuć neke stvari po kućištu, dao sam joj malo napona gdje nije trebalo i na kraju napravil pzdariju. Eto, hvala na malo truda svejedno.:clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|