|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
hp dx2300 ram memorija!?
pozdrav ekipa ![]() posto sam sa starim racunalom imao problema a ovo sam upecao relativno jeftino sada imam nekoliko pitanja ![]() radi se o stolnom racunalo slijedece konfiguracije : intel dual core 1,8 GHz 1GB ram ddr2 800 MHz 160 GB Sata II grafika intel 128mb ovi rami bi trebali biti 800mhz ali je navodno gore ova maticna www.findlaptopdriver.com/ms7336specs/ posto u specifikacijama vidimo da maticna podrzava rame do 533/667 zanima me dali je zahvalno drzati ove jace rame na maticnoj i dalje dali dolazi do nekih pregrijavanja itd. , navodno bi ti rami od 800 trebali raditi na 667 prema mojim dosadasnjim saznanjima ! takoder me zanima iz tog razloga jer u ladici imam 2 kartice od po 1gb apacerovih ddr2 ,pc2 6400 rama! koje kanim staviti takoder u slotove pa me interesira kako bi se to sve skupa voljelo? puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
DDR2 800 će raditi na ploči koja podržava do 667, ali će raditi 667 brzinom. Nema nekog specijalnog pregrijavanja i sl. jer su naponi na kojima rade isti. Što se tiče mixanja različitih modela, uglavnom ne bi trebalo biti problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kolega hvala na odgovoru ![]() OfT:neznam tko je od admina bio tako super kul pa mi temu prebacio u prijenosnike(valjda s to podrazumijeva sa laptopima) iako u mom postu pise stolno ili ti ga desktop racunalo ![]() ![]() OnT: znaci sve bi trbalo bit ok kao sto sam i nasao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
uglavnom da ne dizem novu temu , posto mi je komp doma, a na sebi ima integriran grafu koja mi i nije bas kul ![]() dali bi to moglo pogoniti ati radeon x1650 graficku preko pci-x 16? a da se ne ugasi i restarta svakih 30ak minuta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|