|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
PC (Win7) i Panasonic TX-P46G30E
Spojio sam ih HDMI kabelom i nikak da porihtam monitor i tv. Grafička je ATI radeon HD4670. Em mi na tv-u skupi sliku, em izgubim radnu površinu.. Dali bi mi netko mogao reći kako da to porihtam da funkcionira i PC i TV. Ako postavim jedno od to dvoje kao default dali moram ponovo mijenjati default kada prelazim na rad s drugim ? Postavio sam dolje i pitanje za neki daljinski za PC koji ima punu podršku za Win7 pa.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvo kod prikazivanja slike na TV-u ides na opciju duplicate a ne extend desktop, drugo na kompu odnosno grafickoj ti treba bit namjestena nativna rezolucija telke (makar kad stisnes duplicate on bi to sam trebo namjestit, ali za svaki slucaj), i trece ako imas problema sa crnim crtama na rubovima poigraj se s opcijom overscan u CCC-u, obicno je treba pomaknut za par crtica dok se ne namjesti da nestanu black barovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Namjestio sam kako si napisao. Slika je ok samo sada na TV-u imam samo sliku pozadine i s desnim klikom mišem dobijem opcije koje desni klik daje. Na TV-u nemam startni gumb ili traku od Windowsa ili neznam kako da ju dobijem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
jel ti namjesteno kad odes desni klik > screen resolution > pod multiple displays > mora biti duplicate these displays |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Našao sam tu opciju i narihtao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |