Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.08.2011., 18:50   #1
Ibro
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Samsung GT S5230 - problem sa displayom

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje, tačnije dva Ako mi može neki znalac ovdje odgovoriti na ovo pitanje. Koliko otprilike košta displej za Samsung GT S5230. Isto tako, pitanje koje se povezuje na ovo je sljedeće. Bio sam na kupanju i tako se mobitel malo pokvasio Ja sam ga osušio ali samo s vana i sve je radilo OK možda sljedećih 2-3 min ali ga nisam osušio i iznutra. Onda se ugasio i nije radio, tako da sam ga otvorio malo isušio i opet uključio. Mobitel je radio i trneutno se puni i obavljam normalno pozive, zvučnik nije otišao, sve OK samo je display crn no nekad se pojavi malo slika. Eh sad zna li neko šta da radim, kako to riješiti osim nošenja mobitela u servis?

Hvala puno
Ibro je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2011., 23:36   #2
Ibro
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Stvarno niko?
Ibro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.08.2011., 06:36   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 04.09.2011., 13:49   #4
zoky00
Registered User

Datum registracije: Apr 2010
rastavi sve sto mozes i ostavi ga dan-dva da se osusi kako treba, slozi ga nazad i ako radi, super, ako ne, samo ti u servisu mogu pomoci.
posto kazes da ti slika nadolazi, moguce da ti nije riknuo ekran, nego samo flat...
zoky00 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno