|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
![]() trebo bih pomoć, pa da se obratim ovdje. Nedugo sam kupio laptop acer aspire 5750ZG. kad ne radim ništa zahtjevno sve je normalno. Međutim kad pokrenem neku zahtjevniju igricu tipa The Witcher čuje se neki čudni zvuk kao kvrckanje ili grebanje ventilatora nez stvarno što bi to bilo. Uglavnom ćuje se samo kod zahtjevnijih igirca i kod zumiranja neke slike. zanima me što bi to stvarno moglo biti ( ja predpostavljam da je grafička ) i dali je to štetno za računalo ( grafičku ) ili pak normalno, i dal se opće mogu onda igrat igre na njemu ili bolje da se ostavim toga, što napravit, ... evo konfe: procesor: intel core B940 2.0 GHz grafička: NVIDIA GeForce 540M ;1 GB RAM: 6 GB DDR3 ostalo je ne bitno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2010
|
Inace ako je kvrckanje vjerojatno dolazi iz hard diska otvori i pogledaj ako nemas garanciju i poslusaj mislim da je iz hard diska to znaci da hoce polako riknut skini HD Tune i pregledaj bad sektore. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
ma nije hard 101% bilo što da radim ne čuje se. Mogu radit sa hardom svašta i ne čuje se ništa, samo kad igrm neku zahtjevnu igru. Recimo dok je Menu u igri ništa se ne ćuje ali čim se vratim u igru počne taj zvuk. možda je zbog anti aliasing ili 3D tekstura... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|