|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Radi djece u Africi. Nisi dao ni osnovne podatke za početak, a to su: 1. kako si spojen na mrežu (žičano, bežično) i o kojem ruteru se radi? 2. sam si na mreži ili još netko ima pristup (jeste li u isto vrijeme na mreži)? 3. pogledaj imaš li u pozadini kakvih konekcija tipa sa torrent-a, "skidaš" li nešto ili pak šalješ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Serveri na koje se spajas su spori. Ili ako je do tebe, onda ti lokalno ISP ima neke radove/probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
kod mene se desava ..(igram quakelive) da mi je ping oke,, i brat ode na yt, odmah mi pocne lagati..skoci na 150.... .. ili laga 150 30 100 50 .. .itd ugl on je spojen preko wlana a na zicano.. jel moguce ikako da ja ogranicim u postavkama wlana njegovu konekciju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
nitko ti neće odgovoriti bez da zna o kojem se ruteru radi
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Loše povezanim serverima ![]() Citiraj:
Najvjerovatnije ne, jer svi šroteks modemi/router nisu toliko potkovani softwareski. Najbolje da mu staviš net limiter program i limitiraš DL/UL kad igraš, i naravno da on šta manje tabova otvori. Drugo solucija je, da napraviš svoj router sa nekom Linux distrom koja ima load balance i sve naprednije šeme. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|