|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Sound projektor
http://europe.yamaha.com/en/products.../#list=without Da li je neko imao priliku poslušati ovo, ili čak ima doma (ne mora biti Yamaha, vidim da su se i Philips i LG ubacili u igru)? Zanima me kakav je zvuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
navodno je oke, naravno nemre zamijeniti "fizički" surround, a kompletan rezultat ti ovisi o rasporedu sobe... idealno bi bili goli zidovi (zbog side/rear refleksija) simetrično raspoređeni lijevo/desno. ak ti je recimo lijevi zid tipa 4m od centra projektora, a desni 1m i imaš još namještaja, polica, slika i sl. bilo bi dobro da prije kupovine poslušaš na toj poziciji pošto bi moglo biti razočaranja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A što je naravno ovdje gdje živim totalno neizvedivo Zato bi volio čuti od nekoga ko je već čuo/isprobao kakav je zvuk i kakvi su problemi. Moj problem su djeca koja čine da mi je normalni 5.1 setup nepraktičan (a i žena nije oduševljena) Zadnje izmijenjeno od: segregator. 08.07.2011. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
problem glavni sam ti napisao gore, eventualno gledaj u smjeru ako postoje modeli sa automatskom kalibracijom i onda da dsp odradi svoje... možda je malo skuplje, ali znaš da ćeš izvuć maximum. čisto sumnjam da imaš sređenu sobu u idealnu (simetričnu) kocku i može biti na kraju da si bacio pare + ako žena veli da neće škatulje, onda moraš uzet ovo - to znamo i ti i ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|