|
![]() |
#1 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Razer DeathAdder mod
Kako mi se nakon 2 godine koristenja DeathAddera poceo guliti grip na tipkama, odlucio sam ga skroz ukloniti i malo uljepsati ![]() Bez gripa je jos proveo otprilike 2 mjeseca pod rukama dok nisam nasao kako ga zelim modat... ![]() Rastavljanje misa je jednostavno, 2 serafa pod prvim teflonskim nozicama, te jedan ispod naljepnice ![]() Mis je rastavljen ![]() Gornja plastika pobrusena sa vodobrusnim smirglom gradacije 600... ![]() Brat je umjetnik s airbrushom, nasao sam motiv, i airbrush je jucer navecer zavrsen... ![]() Slijedi danas lakiranje bezbojnim lakom minimalno 2 ruke... Jos samo moram promijenit LED diodu za scroll, normalno, ici ce zelena sada ![]() Svijetleceg loga vise nema, tako da mi ta LED dioda nije potrebna... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
kako je ovo dobro...svaka čast bratu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
tha pilot
|
nema problema, u potpisu stoji njegova stranica sa skoro svim radovima, tako da ako ste zainteresirani, samo se javite ![]() Sto se tice LED dioda: Koja je razlika izmedu ovih dioda? http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=1980000601 http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=1980000602 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Hm, ja svojeg DA imam već preko 2 i pol godine i još nema nikakvih tragova habanja materijala (samo bi ga trebalo malo očistiti ![]() Mod ti je super ispao, svaka čast bratu i tebi na ideji i izabranom motivu ![]()
![]() |
#6 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ideš! Vidio jesam majstora, ali da ovak dobro na malom prostoru "rezbari", svaka čast. Miš je old skul. Ja imam Razera vipera starudiju...izglodanog blago ![]()
![]() |
#7 |
tha pilot
|
Bilo je nekih problema s lakiranjem, pa zato nisam pisao nista... U mom prijasnjem postu sa slikama na zadnjoj slici je bio gotov airbrush na misu. Kada smo ga polakirali bezbojnim lakom, herter iz laka je poceo rastvarati bijelu i crnu boju, te je slika bila potpuno unistena. ![]() ![]() Danas je polakiran, slijedi jos nesto poliranja nakon 2-3 dana dok se lak u potpunosti osusi, te konacno sklapanje misa. ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Čestitke baš opako izgleda, vjerujem da bi i Clown volio nešto tako ![]() ![]() Tj. ne znam što predstavlja točno, izgleda mi kao neki opaki klaun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Super izgleda,čestitke bratu. btw možeš li ga pitati koji airbrush koristi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
tha pilot
|
Lak je iz Tipomat-a, dvokomponenti akrlini, sjajni. Od samih prstiju ga je jako tesko pohabati, a ako se i izgrebe, lako se pobrusi vodobrusnim papirom gradacije 800, pa ponovno polakira. Tako se nanese novi sloj laka, a slika ispod laka ostaje netaknuta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|