|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
(riješeno) Komp ne boota, nema slike
Pozdrav svima nadam se da ce netko uspjet pomoc ![]() Dakle do prije tri dana komp je radio ko sat. E tad je doso problem. Komp se ugasio i kad sam ga upalio nema slike vise. Danas ga rastavio i imo sto VIdjeti vent na grafi se ne vrti. Probo sa napajanjem drugim ista stvar. Rijec je od zotac GTX 260 amp2. Sto bi joj moglo pomoci ?? Tj dali joj ima pomoci ili je do ploce posto mi ni G5 vise ne radi ko da ne boot win do kraja. Nema ni zvuka da ulazi u win ni nista. Eto sad slusam vas. Jedini problem je sto nemam druge ploce da isprobam i vidim da nije do ploce. Ali mislim opet ako je do ploce trebao bi se barem vent na grafi vrtjeti. Ispricavam se na greskama pri pisanju pisano preko ipada. Unaprijed hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne mora se vent od grafe vrtiti ako je do ploče, nisam polovio ovo što si napisao Si probao s drugom grafičkom? Probaj bez grafičke i rama pa vidi imaš li beepove |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Nemam ni druge grafulje tako da nisam probo. Za beepove cu sad isprobati. Edit: skinuo rame i mako gpu i nema nikakvog pistanja. Edit2: evo sad sam procitao ako nema beepova da je ploca mrtva. Kod mene ih nema znaci ona krepala ?? Budem sutra odneso kolegi gpu da isproba pa ce mo vidjeti ako radi grafa. Idem po drugu plocu nema mi druge. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Genius007. 07.04.2011. u 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
tako je probao i sa drugim napajanjem i probao u drugi pcie slot ista stvar..sad je rijeseno riknula ploca..sva sreca nije grafulja ![]() uglavnom sad sam stavio sempron 140 asrock N68-GS3 UCC kingmax 2gb ddr3 1333mhz i sad je problem da baca afekte u igrici dali je to i grafika dobila ili spoj ili sto vec ?? probo sam i sa naj novim driverima i sa driverima koje sam prije koristio s kojima sam siguran da je bilo kako treba i dalje ista stvar ![]() ili je to malo pre slaba potpora GTX-ici 260 amp2 ? edit: zaboravih napisat konfa u sigu izmjenjena..sad sam na XP SP3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sempron 140 je preslab da bi naranio tu grafu kako treba, ali ako i dalje baca artefakte, vjerojatno je i mema na grafi rekla svoje. Probaj nekako vidjeti da li se oni pojavljuju samo u igricama ili i kad radiš nešto drugo.
![]() |
#10 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
|
![]() |
#14 |
Banned
|
Daj mi recite kako je ovo moguce na drugoj konfi 4gb rama Athlon 555 5706 gresaka i ne baca afekte u igrama Nisam peko jos nista ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|