|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
HP Compaq 615 LCD puknuo
Pozdrav. Molio bih Vas za savjet. Prijatelju mi je LCD puknuo ( slika ), mislim da mu nema pomoći nego zamijeniti, tj drugi staviti. To bih mu ja napravio, gledao sam malo po netu, što bi se moglo. Zanima me na što moram paziti. Primjetio sam da LCD-i nekih laptopa pašu na više modela, pa čak i modela drugih proizvođača. Obzirom da se radi o modelu 615 koji (čiji) LCD bih trebao tražiti? Mislim da će biti potrebno prvo skinuti sa ovoga, ovaj puknuti, kako bih znao na kojoj su strani konektori i sve.. ili griješim? Dakako, obzirom da mu je garancija istekla, o servisu nisam razmišljao. Unaprijed zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaki tip ekrana ima svoju jedinstvenu oznaku. Obično piše nešto tipa P/N. Moraš tražiti ekran s tom istom oznakom. Imaš na ebayu dosta trgovina koji dilaju ekrane za laptope. Isto tako se i na Njuškalu nađe crknutih lapova sa cijelim ekranima po povoljnim cijenama.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() Coconut, hvala! Pazit cu. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Pucaju ko kokice. ![]() Smanjili su visinu LCD-ova, a produžili dužinu. ![]() I još stavljaju sve to u kučišta od loše i tanke plastike. Užas!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ma baš pišem gluposti!! Što ti radiš sa svojim laptopom? Izlaziš li uopće vani s njim?? Imam ga i ja ali ga nosim sa strahom jer se plastika ekrana krivi na svaki dodir po sredini. A i sama potražnja ekrana govori sve!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da naravno da izlazim, dobio si torbu s njim kao i ja i ne nije istina ne savije se ekran na sredini i začudujuče za tu cijenu solidno čvrsto cijeli napravljen, a tebi ako će padati lap po podu ili ćeš gaziti nogama po njemu naravno da će ekran puknut, inače neće i daj se malo uozbilji ja sa 40 godina nisam više djete da se s tobom uopće prepirem oko ovakvih gluposti, ako ti proizvod ne odgovara kupi drugi ja sam za te novce u to vrijeme zadovoljan sve radi i godinu i pol nakon kupnje ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ali .... prepireš se!! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|