|
![]() |
#1 |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
Outlook pocistio mailove?!
Iako koristim Thunderbird i sam neznam zasto sam pokretao to smece od outlooka doslo je do sljedeceg, nakon sta sam instalirao Outlook sam addao samo jednu email adresu (i to onu najbnitniju), i desilo se sljedece. Malo sam pogledao kako to izgleda, i vratio se na thunderbird, i gledam, nema vise nijednog emaila na toj adresi? Odem na site od faxa i pokusam se spojit na mail preko njih, kad ono tamo nema isto nijednog maila! Samo predlosci iz "sent.a". Dok su outlooku svi ti mailovi, zanima me kako da to sad vratim, necu valjda bit prisiljen koristit Outlook radi toga buga, jer iskreno nije me bas dojmio previse. Thunderbird mi se cini brzi i funkcionalniji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
To je opcija da, kad povuce sa servera mail, obrise sa servera... Obicno je to period nakon skidanja od 7 dana.. Povrat? nemoguc... Mozes exportirat i ubacit u thunderbird, valjda...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Postoji opcija za import svih mailova iz Outlooka u Thunderbird. Na ovom linku imaš sve fino objašnjeno sa slikicama: http://support.real-time.com/tbird/outlook_import.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|