|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Reprodukcija muzike i videa ponekad zastaje
pozdrav imam problem sa laptopom. ponekad (ne uvijek) mi zastaje reprodukcija sviranja muzike u bilo kojem playeru, reprodukcija sa you tubea..miš mi usporava...zaskakuje..muzika i videa mi dobiju zastajući metalizirani i pucketajući i zastajući zvuk...nikad se nisam sa time susreo. kompjuter je zaštićen od virusa...pretražen sa antispywer programima...tako da je sa te strane sve u redu. kad ga restartam onda to sve nestane i zna se pojaviti nakon malo upotrebe..ali nije pravilo...ponekad zna raditi i cijeli dan da nema nikakve smetnje. pali se i gasi normalno...sa te strane je sve u redu. laptop je acer aspire 5715z...ima dual core intel procesor, 2 giga rama...tako da bi to trebalo biti dovoljno za normalan rad ![]() Zadnje izmijenjeno od: doni71. 24.02.2011. u 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Provjeri kad zasteka da hard nije otisao u PIO mod.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
kako to provjeravam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 10.02.2011. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo da se nadovežem na ovo gore. Win7 imaju obićaj isključit (ugasit) diskove koji se ne koriste u radu, meni je reimo treći HDD zadužen sa torrent i kada gledam film s njega svakih cca 30-40min bude freeze na 1-2sec i čuje se zvuk "paljenja" HDDa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
moji su windowsi xp professional...original su i redovito updatani |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam vidio da se radi o laptopu, tu može bit svašta u igri (tipa Nero ili neko drugo zlo željno rama i roštiljanja harda) ![]() PS I ja imam original XP Pro i 7 Pro ali ih ne koristim jer tolko problema sam imao s njima da to nisu istine (posebno 7pro 32bit) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
nema veze ni sa ramom...stavio sam drugi i opet zna povremeno štekati....kad ga restartam, onda prestane. stvarno neznam šta bi moglo biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imao sam sličan problem, ali s Windows 7. Ne znam koliko možda glupo zvuči, ali bio sam samo pokrenuo BIOS Flash Rom ili tako nešto, s HP stranice, i valjda mi je BIOS reinstalirao ili što već, i onda više nisam imao problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ništa...jučer reinstalirao windowse, i opet ista stvar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj ocistit ventilator,mozda se grije previse jer nema protok zraka,a ako se to duze vremena tako koristi i posto se radi o laptopu onda se ne bih cudio da odlazi ploca! vjerojatno northbridge malo dobio i sad steka cijeli lap
![]() |
#13 |
Registered User
|
laptop je redovno čist i ispuhivan...nikada se nije pregrijavao...da se pregrije valjda bi se i gasio. kad smo mijenjali termo pastu prije par dana...nadajući se da će to riješiti problem..skužio sam kako je malo oko prosesora na jednoj strani malo zatamnjeno...kao da je malo unutar plastike zavlaženo...moguće da je procesor dobio malo po p..ki |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|