Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.11.2010., 20:36   #1
snoopee
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Monitor i driver problemi

Prvo mi se ovo počelo dešavati. Lcd Philips 190S mi se počeo gasiti. Tj nise se ugasio, lampica je ostala svjetliti a bio je crni ekran. Snisnem na lampicu koja je inače zelena, lcd se ugasi i onda stisnem opet pojavi se philips i nakon sekunde odmah windowsi. Pa mi tako stoji nekih 10tak minuta i onda opet, ALI ovoga puta kad upalim ga ponovo odmah se ugasi i tako jedno 5, 6 puta gasim i palim da opet proradi.

To je prvi problem.

Imam grafičku Nvidia Geforce 8800 gs. Koristim Windows xp sp2 i sad sam primjetio da kad odem na destopu desni klik properties,- setting na display da mi piše n92-100. Što iskreno nemam pojma šta je.

Odlučio sam rušiti windowse jer sam mislio da je virus, formatirao i krenila instalacija, kad i u instalaciji windowsa se tako ugasi ekran. upalim ga i zavrsim instalaciju.

Krenem instalirati drivere za grafičku izbaci sljedeću grešku:
Application Failed to Initialize (0xc0000006)

i nemogu instalirati drivere, bug cd mi učita normalno, drivere za zvučno isto instalirao sam normalno, ali za grafičku mi neta. Instalirao sam i .NET Framework al nije pomoglo.

Naglašavam da se uz problem grafičke lcd i dalje tako gasi.

Dali mi možete pomoći?
snoopee je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2010., 19:35   #2
snoopee
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Uspio sam instalirati driver za graficku. Skinio sam zadnji s neta i uspio sam instalirati. Medutim i dalje mi se monitor gasi. Tj kad igramigru cujem zvuk i igra ide dalje ali bi bude crni ekran. Na monitoru mi svijetli zelena lampica kad se to desi i samo mi bude crni ekran. Dali neko zna sta je?
snoopee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.12.2010., 19:40   #3
Gaspar
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
cini se da ti je otisla graficka... isprobaj je na nekom drugom kompjuteru
Gaspar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor