|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Monitor i driver problemi
Prvo mi se ovo počelo dešavati. Lcd Philips 190S mi se počeo gasiti. Tj nise se ugasio, lampica je ostala svjetliti a bio je crni ekran. Snisnem na lampicu koja je inače zelena, lcd se ugasi i onda stisnem opet pojavi se philips i nakon sekunde odmah windowsi. Pa mi tako stoji nekih 10tak minuta i onda opet, ALI ovoga puta kad upalim ga ponovo odmah se ugasi i tako jedno 5, 6 puta gasim i palim da opet proradi. To je prvi problem. Imam grafičku Nvidia Geforce 8800 gs. Koristim Windows xp sp2 i sad sam primjetio da kad odem na destopu desni klik properties,- setting na display da mi piše n92-100. Što iskreno nemam pojma šta je. Odlučio sam rušiti windowse jer sam mislio da je virus, formatirao i krenila instalacija, kad i u instalaciji windowsa se tako ugasi ekran. upalim ga i zavrsim instalaciju. Krenem instalirati drivere za grafičku izbaci sljedeću grešku: Application Failed to Initialize (0xc0000006) i nemogu instalirati drivere, bug cd mi učita normalno, drivere za zvučno isto instalirao sam normalno, ali za grafičku mi neta. Instalirao sam i .NET Framework al nije pomoglo. Naglašavam da se uz problem grafičke lcd i dalje tako gasi. Dali mi možete pomoći? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Uspio sam instalirati driver za graficku. Skinio sam zadnji s neta i uspio sam instalirati. Medutim i dalje mi se monitor gasi. Tj kad igramigru cujem zvuk i igra ide dalje ali bi bude crni ekran. Na monitoru mi svijetli zelena lampica kad se to desi i samo mi bude crni ekran. Dali neko zna sta je? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|