|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Komp ne želi ući u sleep mode niti hibernate
Evo kao što naslov kaže imam ta 2 problema. Kad pokrenem sleep, komp se počne gasit, ali se odmah upali i tako u nedogled. Hibernate opcija mi je nestala i probao sam je vratit sa onom forom preko cmd-a, ali ništa. Komp je star 2 dana, 2 verzije Windowsa 7 sam probao stavit, ali ništa ne pomaže. Matična je Asrock 880g extreme3, Athlon x3 445 sa otključanom 4. jezgrom, 2 gige rama, Corsair cx 400 i spinpoint f3 500gb. Molio bih pomoć jer su mi te 2 opcije dosta bitne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pretpostavljam da je zadnji bios na mbo? skini mce standby tool i tamo se malo poigraj s opcijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Instalirao sam zadnju verziju drivera za grafu, v10.11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo instalirao sam mce tool, kad odaberem hibernate opciju u njemu pojavi se u start meniju hibernate, ali opet ne radi,komp se samo restarta i pokaže se resuming from hibernate i uđe u windowse i tako u nedogled. Kad stavim hybrid sleep u mce nestane hibernate u start meniju,samo ima sleep i njega probam i isto se komp samo restarta i ništa od sleep-a. Instalirao sam asrock instant boot koji dobro radi, probao sam i bez njega hibernate i sleep i isto neće tak da nije u njemu problem. Neznam više kaj da napravim u vezi tog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ištekaj sve iz kompa (USB uređaji, mrežni kabel, dodatne kartice) pa probaj tako. Miš ostavi kao posljednji i njega ištekaš čim klikneš na hibernate ili standby. Ako radi, ubadaj jedno po jedno dok ne dođeš do onoga što zeza.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |