|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Jednostavni CRM softver?
Fuširam lagano već nekoliko godina pa mi se skupilo dosta "mušterija". Sad mi je postao problem što sam počeo zaboravljati kad sam kod koga bio, što sam radio, koliko sam naplatio... Razmišljao sam da si složim jednostavnu bazu u Excelu (ime, prezime, adresa, kontakt, cijena) pa da tako polako vodim evidenciju, jer svi ovi CRM softveri su stvarno glomazni i nakrcani fičrima koji meni u biti ne trebaju. Meni u biti samo treba ovo što sam nabrojao + mogućnost pretrage baze (možda i nekakvo sortiranje). Eto kad se vidi problem, koje bi bilo najbolje rješenje? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pa kao sto si i sam naveo excel ce ti biti i vise nego dovoljan za takve stvari, evo prijatelj si je dao truda i za 3 dana je slozio u excelu, da automatski sve izracunava i ukucava sam cijene kad prodje sbar kod citacem...posto rade s papirima trebao je samo ukucati sve podatke, dok je na drugoj stranici odma izbacivao cijene, dimenzije itd itd...probaj malo potraziti na googleu ima vec gotovih rijesenja di ti trebas samo ubaciti umjesto tudjih svoje kontakte
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Odličan program kojeg koristimo na poslu a priličnom je jednostavan za uporabu - Filemaker Pro. U njega možeš importat baze iz exela. http://www.filemaker.com/products/filemaker-pro/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|