|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Proliveno vino po laptopu
bok, inače sam iz požege ali trenutno živim u zagrebu treba mi preporuka gdje mogu laptop odnesti na servis, mislim da nije nešto prestrašno. trebalo bi ga samo otvoriti i očistiti, malo sam se raspitivo i kažu ljudi da to mogu i sam ali radije bi ga dao nekom stručnijem neko mjesto koje nije preskupo a da je pouzdano, s obzirom da netreba nešto detaljnije raditi na njemu problem je taj što se malo vina prolilo po tipkovnici i malo po malo su tipke počele otkazivati dok skroz nije ošla u *****. sve ostalo radi, dakle može se upaliti i ***** mišem okolo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na PCE forum. Molim te, pročitaj pravila... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
i da od svih kompjuterasa nitko ne zna preporuciti neki servis???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bila je moja sestra u Sensu kada je prolila vodu po laptopu i samu dijagnostiku joj nisu nista naplatili te su joj rekli da se ne isplati mijenjati maticnu koja je otisla...sutradan je otisla odnijeti deckima kekse i sok.... Veli da su bili jako susretljivi... http://www.senso-plus.hr/servis_lokacija.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nabavi polovnu tipkovnicu i promijeni ju sam, jako teško da ćeš nešto zeznuti, a uostalom imaš tutoriale na youtube. Ako je šta prljavo ispod očisti s isopropanolom iz apoteke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
hvala ljudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
tipkovnica je polako počela otkazivati jer ju je alkohol nagrizao. sretan si ako nije prošlo do matične ploče. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|