|
![]() |
#1 |
muljator na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Problem mikrofon ( win 7 )
Poz ljudi, imam problem da mi mikrofon sa slusalica neradi kad ga ukljucim bilo naprid ili nazad, na XP je radilo bez problema al na windows 7 nece... Kad ga ukljucim uopce ga neocitaj isto kao da ga nisam ukljucio, sredio sam sve postavke kako treba i bilo 1 put proradilo i ja poslije sto sam na skypu razgovaro iskljucim da mi nesmeta kabel i posli opet ukljucio i vise nece nikako radi... Citao sam da se dosta ljudi zali zbog toga da im na windows 7 nece radi mic... Ako mislite da je mozda do maticne, evo maticna mi je maximus formula III, ta maticna nema na sebi zvucnu nego se dobije zvucna posebno koja se ušteka u maticnu... I to je sve sređeno al i dalje neznam sta vise ucinit... Kosto kazem 1 je proradilo i nakon toga vise nece... Molim pomoc, hvala! Zadnje izmijenjeno od: sauhea. 18.10.2010. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi instalirao ti drivere za zvucnu, ili su genericki od windowsa? Pogledaj u "audio manageru" od same kartice.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
muljator na tržnici
|
Znas sta cu ti rec taj audio manager nemogu nađem, a i neznam jesu li geneticki od windowsa ili su instalirani od kartice, jer to nisam radio ja nego servis... Uglavnom sve sto znam je da pise VIA High Definition Audio... Pa ako moze malo vise pomoci posto ti ja bas nisam snalazljiv u tim stvarima... Jedan lik ode sa foruma mi je rekao da je on problem rijesio sa programom stereo mix Zadnje izmijenjeno od: sauhea. 25.10.2010. u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Eh premalo infa, ne mozemo sad znati sto je tocno.. Prekopaj tamo sounds options i to po control panelu, ili nabaci neki ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
muljator na tržnici
|
|
![]() |
![]() |
|
|