|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Savjet za kupovinu kucnog kina
jel imate kakav dobar prijedlog za kucno kino do 2000kn ali da ima i radio? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
mislim da svako kučno kino ima radio tak da tu nemožeš fulati ai za tu lovu da se nabaviti solodan sony i to oko 100w a to je više nego dosta za nezahtjevne previše.Ja imam staro kučno sony i to po 44 w i odlično je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Nemoj gledat lg jer su im kućna kina očajna! Razlozi: Zvuk na 5.1 zvučnicima je očajan jer ih moji logitech x240 2.1 u svakom slučaju pobjeđuju, na x240 subwoffer je bolji 3-4 puta. Usred slušanja ili gledanja zvučnici počmu šuštiti max glasnoćom pa se kino mora gasit pa ponovno palit. Softver nije bajan, jako siromašan opcijama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
jel imate kakav prijedlog bas nekog modela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
http://www.svijet-medija.hr/sony_dav...19436,154.aspx evo ti jedan prijedlog....pa sad sve je na tebi...ja imam licno ovo kucno kino, i zadovoljan sam...jos kad pogledam cijenu - prezadovoljan. Zvuk je dobar, kao i reprodukcija...sve u svemu, doba odnos ulozeno/dobijeno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
lijepo izgleda ali bi vise zelio one sa velikima zvucnicima tj. one stupove |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Metaldiran od rođenja
Datum registracije: Sep 2008
|
http://www.svijet-medija.hr/sony_dav...16927,154.aspx onda mislim da ce ti se ovi svidjeti.cijena im je malo veca od 2000kn, za te pare nista bolje ne mozes naci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Nebih se slozio sa tobom bas,imam LG vec 6 godina i puca totalno nazalost crko mi je jer mi se prolilo pivo unutra ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|