|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
![]() postovanje svim forumasima... znaci imam maticnu plocu GA-M61SME-S2 evo link stranice di sve pise o toj ploci http://ee.giga-byte.com/products/mb/...sme-s2_2x.html e sad,problem je u tome sto upalim PC,i sve radi normalno,a na monitoru mi treperi crveno svjetlo(probao drugi monitor-isto) ova maticna ploca ima ugradjenu graficku karticu,i sad me zanima dali ja mogu kupit externu graf. karticu i umetnit u svoju maticnu i hoce li to radit? molim pomoc bilo kakvu da nemoram mjenjat maticnu i sve ostale komponente |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
možeš, ali prije kupnje probaj posudit od frenda. Ako je otišla grafa na ploči možda je još pšponešto reko svoje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala na odgovoru... probat cu,iako se bojim da ce mi ocitat onu graficku sto je ugradjena u maticnu,a ne ovu koju stavim externu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magnum P.I.
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma ne, očitat će ti ovu koju staviš, mislim da je po defaultu tako kad je kartica u PCIE utoru onda nju očita ako je nema automatski ide na onboard, osim ako si mijenjao u BIOSU da isključivo čita onboard grafu, tada ćeš morati restartati BIOS da se postavke vrate na ''AUTO''. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
sutra probam pa napisem tu ako jos netko bude trebao pomoc da zna ![]() hvala najljepse |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
svakako resetirati bios, i spoji (ako nisi) speaker (zvucnik) na odgovarajuce jumpere. imas napisano na maticnoj gdje ide, ili u manualu........ u svakom slucaju ploca mora svirati ako nema graficke, onboard ili u slotu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|