|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Izbacivanje sa IP adrese
Znači imam sljedeći problem. Živim u studenskom domu, svi se spajamo sa korisničkim imenom i šifrom na server koji nam daje izlaz na internet. E sad, svatko od nas je dobio svoju IP adresu, problem je što je netko non stop na mojoj. Ponekad se uspijem ubaciti ( dok je ovaj na faksu vjerovatno ) i sve normalno radi. Samo odjednom mi iskoči poruka da na mreži već postoji računalo sa mojom IP adresom. ( kako se uopće uspije spojiti sa mojom kad sam ja već na mreži?!?! ) Dali postoji način da ga izbacim sa svoje IP adrese. Mislim, ne mora biti trajno, tek toliko da ga par puta dnevno diskonektiram, da shvati da koristi krivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kontaktiraj administratora mreže, morao bi netko biti sa tom funkcijom. Ako je mreža u domu izvedena sa upravljivim switch - evima onda tog "uljeza" lako nađe kad je aktivan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
E u tome i je problem... Ja ne mogu direkt do tog "administratora" jer ne znam ni tko je ni šta je.... Obratio sam se "nadređenom" on mi je rekao da ne može tu ništa... Pa sam mislio da mogu nekako barem "ometati" ovog na svojoj stranici |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|