|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Promjena default jezika na Win7
evo imam jedan jednostavan, ali za mene nerješiv problem. Misleći da će na windows sedmici prijevod na hrvatski biti dobar, pri instalaciji sam stavio hrvatski kao default jezik, ali prijevod mi se nikako ne sviđa i ima puno grešaka. primjer jedan:u start menu-u folder se zove "glazbe" umjesto glazba i ima takvih problema još, a ne da mi se svaki fajl renameati. probao sam u control panelu to promijeniti ali sam našao samo opciju za promjenu jezika tipkovnice i slične stvari koje mi ne trebaju. ako itko zna kako to riješiti bio bih mu zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Hvala Bothari, ali ipak neću moći tako jer ja imam win7 home premium a opcija change display language je dostupna samo na win 7 ultimate i enterprise uz instaliran MUI (multilingual user interface pack). znači taj pack nije dostupan u mojem izdanju windowsa. dostupan je jedino LIP (Language interface pack), ali on prevodi samo najčešće korištene dijelove korisničkog sučelja. ima li možda netko neki drugi način...inače radi se o laptopu kupljenom jučer i ja sam ga danas upalio i dovršio instalaciju(postavke jezika i te spike) (znači već je bio instaliran win 7hp). p.s. kupio sam laptop u protisa toshiba l650-11r i nisam dobio nijedan instalacijski cd uz njega je li to normalno ili? ako neko ima kakvo drugo rješenje bio bi mu zahvalan pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda fino napravi recovery dvd-e. Reinstaliraj i postavi engleski za instalaciju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|