|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kako iskoristiti 2 ADSL linije?
Poz! Imam mogućnost iskoristiti 2 10MB ADSL linije (jedna moja, druga od mojih staraca u stanu iznad mene), na moj router sam spojen zicom, a na njihov se mogu spojiti WLanom.. Da li je to ikako moguće softwareski iskoristiti tako da mi ili bude 20MB (u što čisto sumnjam) ili da 1 prog koristi 1 liniju, a neki drugi program drugu liniju?? govorimo o Windowsima 7, nikakav linux ako ne... šteta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
google tvoj dobar drugar http://moddinman.blogspot.com/2009/1...windows-7.html u win7 pod connection tcp-ip properties/advanced se može odabrati više gatewaya. baš bih mogao probat da li to radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
|
tražio sam, ali valjda nisam vidio ovaj rezultat... google je moj najbolji prijatelj edit: na tom linku koliko sam skuzio lik koristi jednu mreznu spojenu na 2 routera.. ili sam krivo shvatio?? ja imam 2 mrežne
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
pa i imam flat na oba!!
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|