|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Winavi video converter, DVD menu za 2 filma, pomoć ?
Za konvertiranje Avi u Dvd do sada sam koristio program Convertxtodvd koji bi mi svaki film konvertirao za otprilike onoliko minuta koliko traje i sam film, i onda sam slučajno otkrio program WinAvi video converter i nisam mogao vjerovati očima, svaki film mi konvertira za otprilike 50 % vremena trajanja samoga filma. U WinAvi, umetnuo sam 2 avi filma i pod DVD menu/display settings/maximum buttons odabrao sam 2 per page Nakon konverzije u DVD, kada idem pogledati taj Dvd na kompu ili na kućnome dvd playeru, prikaže mi početni menu sa samo jednim gumbom (button) i nakon klika na njega započme prikazivanje filma ali vidim da su oba filma spojena u jedan. Zašto ne mogu da dobijem dva odvojena filma i početni menu sa dva gumba (naslova filma) tako da mogu da biram kojega ču prvo da gledam. Ne vjerujem da se to ne može pošto vidim da u display settings/maximum buttons ima izbor od 1 do 6 buttons |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Jeli moguće da niko ne koristi taj program, i nemože mi pomoći ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Okani se winavi-a, jeste brzi ali je kvalitet slike dosta los, convertXtoDVD je ipak najbolji. A neznam kakva ti je konfiguracija, ali meni odradi svaki film za 30-45min. i to kada kodiram iz HD MKV-a.
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zar nemozes imalo se potrudit da nesto sam pokusas napravit. Vec si jednu temu otvorio za slicno pitanje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189099 i samo cekas da ti se na pladnju servira sve gotovo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Nikakve razlike u kvaliteti slike ja ne vidim svojim očima između filma konvertiranog u Convertxtodvd i Vinawi ali VinAwi to odradi skoro duplo brže od convertxtodvd ? A tebe NINO molim da nas poštediš tvojih pametnih komentara. Pa zato sam i postavio pitanja na forumu jer mi nije uspjelo ništa. Nije svak pametan kao ti da odmah shvati kao ti. Zato i postoje forumi za nas neznalice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|